Виртуални стаи

Важни правила:

За да участвате в желаното събитие /виртуална стая/ посочете името му в падащия списък "Събитие/Стая". Ако не го виждате сред изброените значи стаята Ви все още не е активна. Въведете произволно избрано от Вас потребителско име в полето "Въведете име" и паролата, която сте получили от организаторите в полето "Парола".

Не въвеждайте спам - ще бъдете изключени от конференцията. Ако системата не ви допуска посоченото от Вас събитие не е активно. За да няма ехо - намалете звука в говорителите, отдалечете ги от микрофона или използвайте слушалки. Използвайте добра интернет връзка. Изключете програми за видео, месинджъри, торенти, филми и други приложения, които влошават връзката Ви с интернет и работата на компютъра. Ако искате да наблюдавате събитието от мобилно устройство може да се наложи да обновите браузъра на телефона си. 

За да научите повече влезте в "Ръководство за потребителя". За тестване и демонстрация на системата влезте в нашия "Демо сървър". Демо сървърът не изисква регистрация.