Допълнителни услуги за организиране на събитие

Модератор--Дистанционно управление на събитие

МодераторДистанционно управление на събитие

 

 

 

 

 

 

Компютърен специалист. Отговаря за качественото провеждане на събитията. "Дава думата" за презентиране и въпроси. Следи за включване и изключване на микрофоните на  говорещите." Дава думата" на желаещите да се изкажат. Блокира нежелани потребители. Сменява изгледа на конференцията - стандарт, лекция, видеочат, асистент и др. Отговаря на въпроси по време на събитието. Оказва техническа помощ на водещия. Функцията се изпълнява от наш специалист при желание от страна на организаторите на събитието.

 

Събития

Конференции, уебинари, обучения.

Сайт
www.webinaria.eu
Twitter
@balkanitenet
Водещ--Презентация от мястото на събитието

ВодещПрезентация от мястото на събитието

Водещ на събитието. Представя участниците, темата и дневния ред. Организира на живо провеждането на събитието и последователността на презентациите и дискусиите. Водещ може да бъде презентиращия на събитието или определен от организаторите специалист. При желание от страна на организаторите може да бъде и представител на webinaria.eu.

 

 

Събития

Видеоконференции, уебинари, събития

Сайт
www.webinaria.eu
Twitter
@balkanitenet
Репортер--Интервюиращ от различни локации

РепортерИнтервюиращ от различни локации

Командиован специално за събитието репортер вземащ интервюта и провеждащ беседи и консултации на специално /предварително определено от организаторите/ място с участници, специалисти, експерти и случайно намиращи се в района хора. Провежда част от събитието по предварително подготвен сценарий от фирмени офиси, кабинети, производствени бази, магазини и на открито за нуждите на събитието.

 

Събития

Специални събития, консултации със специалисти, представяне на продукти, анкети

Сайт
www.webinaria.eu
Twitter
@balkanitenet
Оператор--Професионално заснемане на събитие

ОператорПрофесионално заснемане на събитие

Професионално видеозаснемане на събитие с една или повече камери. Заснемането превръща събитието в професионален продукт. Участниците наблюдават интернет телевизия. Извършва се по желание на организаторите с избор на брой камери, място на заснемане, технически средства, озвучаване и др.

 

Събития

Всички представителни събития

Сайт
www.webinaria.eu
Twitter
@balkanitenet
Запис--Видео и аудио запис на събитие

ЗаписВидео и аудио запис на събитие

Осъществява се от нашия екип по желание на организаторите. Служи за отчет и повторно излъчване на събитието. Може да се допълва и монтира с допълнително озвучаване и кадри, добавяне на надписи и титри и превод на друг език.

 

Събития

Всички събития - по заявка

Сайт
www.balkanite.net
Twitter
@balkanitenet
Монтаж--Телевизионен монтаж на събитие

МонтажТелевизионен монтаж на събитие

Монтаж на живо при многокамерно заснемане на събитие и излъчване с титри надписи и ефекти. Осъществява се по заявка на организаторите от наш режисьор на пулт и позволява излъчване на живо на телевизия в системата за видеоконференции, youtbe, facebook и други стрийминг сървъри.

Събития

Интернет телевизия

Сайт
www.balkanite.net
Twitter
@balkanitenet
Реклама и маркетинг--Популяризиране на събитие, анкети и вот

Реклама и маркетингПопуляризиране на събитие, анкети и вот

Предварително обявяване и популяризиране на събитие. Може да се извърши от организаторите или от наш специалист. Реклама на събитието в социалните мрежи нашите медии www.balkanite.net ; www.bgpolitika.com ; в сайта www.webinaria.eu ; сайта на възложителя и др. Изготвяне и публикуване на анкети и оценка на гледаемостта на събитието и активността на участниците.

Събития

Всички събития

Сайт
www.webinaria.eu
Twitter
@balkanitenet