Видеоконференция, която обикновено се организира от една точка /компютър/ с един водещ и множество участници наблюдаващи събитието. За провеждането и се изисква само добра интернет връзка, компютър с уеб камера и микрофон. Организизацията изисква добра реклама за популяризиране и постигане на максимален брой участници.

Съвети:

  1. Поръчайте толкова часове, колкото ще бъде продължителността на Вашия уебинар! Ние ще Ви осигурим 15-20 свободни минути преди и след събитието за организация и анализ.
  2. За качествено провеждане на уебинара заявете поддръжка от модератор! Той отговаря за всички технически средства предоставени от системата: "Дава думата" за презентиране и въпроси. Следи за включване и изключване на микрофоните на  говорещите." Дава думата" на желаещите да се изкажат. Блокира нежелани потребители. Сменя изгледа на конференцията - стандарт, лекция, видеочат, асистент и др. Отговаря на въпроси по време на събитието. Оказва техническа помощ на водещия. Не забравяте да ни пишете на webinaria@abv.bg за наименованието, датата и часа на УЕБИНАРА, като добавите номера на Вашата заявка.

ВНИМАНИЕ! УСЛУГАТА Е БЕЗПЛАТНА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА!!! ОСТАВАТ ОЩЕ 97 УЕБИНАРА. РЕГИСТРИРАЙТЕ СВОЙ СОБСТВЕН УЕБИНАР!  ИЗПРАТЕТЕ НИ ИМЕЙЛ С ЖЕЛАНИТЕ ДАТА И ЧАС НА ПРОВЕЖДАНЕ И ТЕМА НА СЪБИТИЕТО (АКО НЕ СТЕ ГО НАПРАВИЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ВЪВ ФОРМАТА ЗА ЗАЯВКА), А НИЕ ЩЕ ВИ ИЗПРАТИМ ПАРОЛА ЗА ОРГАНИЗАТОРА И УЧАСТНИЦИТЕ.  В ПОСОЧЕНИЯТ ДЕН 10 МИНУТИ ПРЕДИ УЕБИНАРА ВАШАТА ВИРТУАЛНА ЗАЛА ЩЕ БЪДЕ АКТИВИРАНА. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПОСОЧИТЕ В ИМЕЙЛА НОМЕРА НА ВАШАТА ЗАЯВКА!

10.00лв.

Accessories

Total for product quantity, Accessories: