Туристички форум ,, ТУРИЗМОТ ВО ФОКУС "
Данни за контакт Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Достъпът е свободен - Име: произволно   Парола: 123.  Формата за регистрация ще бъде активна 1 час преди събитието.            

Здружението, ,Лешки" има чест да Ве покани сите граѓани, претставници на локални самоуправи, туроператори, претставници од туристички агенции и сите останати заинтересирани, да бидете дел од вториот туристички форум кој ќе се одржи во рамките на проектот, , Одржлив развој на туризмот - средство за прекугранична кохезија и напредок" кој се имплементира од страна на Здружението , , ЛЕШКИ" во партнерство со Здружението, , НА ФОКУС " Р. Бугарија, финансиран од ИНТЕРРЕГ ИПА Прекугранична програма Бугарија - Македонија. На форумот ќе земат свое учество претставници од 11 општини од Источниот регион, Р. Македонија и 14 претставници од регионот на Благоевград, Р. Бугарија ќе имаат свои штандови со кои ќе ги презентираат своите општини, се со цел да се афирмираат убавините на овие региони пред потенцијалните туристи.
Главната цел на овој форум покрај подобрувањето на туристичката понуда преку презентации на рути, производи и специјалитети, претставува и одлична можност за идни соработки и партнерства.
Доколку некој од Вас е заинтересиран да учествува со своја презентација, може да се пријави на следнава електронска адреса : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Местоположение Бизнис Инкубатор - Берово
не